De Pastorie

Menu – “Alles naar Wens…” A Touch of Paris

!! Menu verkrijgbaar vanaf 23/11/2024 19.00 uur
op de pop up locatie “De watermolen”, Houtum 61 te Kasterlee

Geniet mee…

Prelude

Belper-Knolle | miriekswortel | basilicum | olijf
Tartelette | butternut | cardamon | pompoenpit
Venkel | Sinaas |  jalapeño | Holandaise
Kip Corn “Asian Style”

MENU

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special” A Touch of Paris

!! Menu verkrijgbaar vanaf 02/10/2024 12.00 uur
op de pop up locatie De watermolen, Houtum 61 te kasterlee

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag
(uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

MENU

Paling | Anguille | Ale
Rivierpaling | ajo blaco | groene kruiden | meergranen
CEPPO, Il conte villa Prandone, Marche – I – 2022
Staartvis
Staartvis | kimchi | sesam | dashi beurre blanc
Haut de Raffin, Côte du Rhône -F- 2022
Wilde eend
Rode biet | witlof | gekonfijte wortel | sinaas
California Roots ‘red blend’ California -USA- 2020
Ananas
Ananas | kokos | kaffir | Beijinho

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club” A Touch of Paris

Geserveerd ’s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time70.00
Aangepaste wijnselectie28.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Kerstmenu 2024 “A Touch of Paris”

!! Menu verkrijgbaar vanaf 24/12/2024 18.00 uur
op de pop up locatie De watermolen, Houtum 61 te kasterlee

Geniet mee…

Prelude

Ei dooier | Parmezaan | bieslook
Panisse / Sumac / Munt
Cornetto / Aardappel / Comté
Oester « Irish Mor »/ Bruine boter / Sesam

MENU

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” Oktober “A Touch of Paris”

Torro  |  Le Torro  |  Torro (Torro is het meest exclusieve stuk tonijn)
Torro  |  ganzenlever  |  hazelnoot  |  myoga |  dashi

Pommes Moscovite
Kaviaar “Imperial Heritage” (30 gram)

King Krab  |  Crab Royal  |  King
King Krab | yuzu  |  dille

Ganzenlever  |  le foie d’oie  |  Gooseliver
Gebakken ganzenlever  |  wortel  |  ananas

Zeebaars | Bar De Ligne  | Seabass
Zeebaars | venkel | zee-egel |  sinaas

Risotto | Le Risotto | Risotto “WITTE ALBA TRUFFEL”
Risotto  |  Groene kruiden  |  Parmezaan | Witte Alba Truffel 7 gram

Langoestien  |  langoustine  |  Deep sea lobster
Langoestien xxl  | bumbu  |  kerrie  |  sepia |  kaffir

Jacobsvrucht  |  Coquille St-Jacques  |  Scallops
Coquille |  Pancetta  |  kastanje champignon |  Parmezaan  |  herfst Truffel

Hoofdgerechten – Te land en ter zee

Tarbot |  Le Turbot  |  Turbot
Tarbot | pulpo | fedeua | Provençaalse dressing

Zeetong  |  La Sole  |  Sole
Zeetong | unagi | kataïfi | duindoornbes

Kreeft  |  Le Homard  |  Lobster
Europese kreeft “A la nage”

Zwezerik  |  Le Ris De Veau  |  Sweetbread
Zwezerik | girollen | groene asperges

Hoevekip  | Le Poulet Fermier  |  Farm Chicken ‘WITTE ALBA TRUFFEL”
Hoevekip  |  Champagne Sabayon  |  Pommes Pont Neuf  |  Witte Alba Truffel 7 Gram

Wagyu Kagoshima A4  |  Le Boeuf Kagoshima Wagyu A5  |  Wagyu Kagoshima Beef A5
Wagyu | little gem | kappers | pijnboompit | groene asperges

Fazant | Le faisan  | Phaesant
Fazant  |  girollen  |  wortel  |  witlof

Haas  |  Le lièvre  |  Hare
Haas “Arlequin” |  spruit  |  schorseneer  |  veenbessen  |  stoverij vd bout

Aanpassingen in menu’s en à la carte kunnen voor een meerprijs zorgen!