!! Menu verkrijgbaar vanaf 23/11/2024 19.00 uur
op de pop up locatie “De watermolen”, Houtum 61 te Kasterlee
Geniet mee…
Prelude
Belper-Knolle | miriekswortel | basilicum | olijf
Tartelette | butternut | cardamon | pompoenpit
Venkel | Sinaas | jalapeño | Holandaise
Kip Corn “Asian Style”
MENU
Coquille Cooquille | venkel | wakamé | buikspek | Thaïse basilicum Voor de liefhebbers “Imperial heritage” Kaviaar 10 gram (facultatief) Grüner Veltliner “Antlasbergen”, Dom. Hagn -O- 2023 |
Noord zeetong Noordzee tong | oester “mor” | grijze garnaal | Riesling sabayon Vinyes del Terrer, “blanc del Terrer”, Terragona -S- 2023 |
Rog Roggevlerk | Little Gem | Kappers | koolrabi | “French dressing” Vinyes del Terrer, “blanc del Terrer”, Terragona -S- 2023 |
Hert Filet van hert | Rode kool | avocado | purple curry – Stoverij van de bout Benuara, Dom. Cusumanu, Siciliê -I- 2022 |
Granaat appel Granaat appel | shiso | yoghurt | rode biet | Gluhwein Muskat Spätlese, Dom. Stiegelmar -O- 2018 (Facultatief) |
Doyenne de Comice Peer | chocolade | rosé Champagne | amandel | dragon |
Menu “Alliance” – Alles naar Wens… | € | 120,00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 45,00 |
Sappenarrangement | € | 40.00 |
Dessertwijn (Facultatief) | € | 10,00 |
Heritage Kaviaar 10 gram | € | 22.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
!! Menu verkrijgbaar vanaf 02/10/2024 12.00 uur
op de pop up locatie De watermolen, Houtum 61 te kasterlee
Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag
(uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).
MENU
Paling | Anguille | Ale Rivierpaling | ajo blaco | groene kruiden | meergranen CEPPO, Il conte villa Prandone, Marche – I – 2022 |
Staartvis Staartvis | kimchi | sesam | dashi beurre blanc Haut de Raffin, Côte du Rhône -F- 2022 |
Wilde eend Rode biet | witlof | gekonfijte wortel | sinaas California Roots ‘red blend’ California -USA- 2020 |
Ananas Ananas | kokos | kaffir | Beijinho |
4-gangen – “Mid-week special” Menu | € | 90.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 35.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd ’s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)
3 – gangen menu “Business-time | € | 70.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 28.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
!! Menu verkrijgbaar vanaf 24/12/2024 18.00 uur
op de pop up locatie De watermolen, Houtum 61 te kasterlee
Geniet mee…
Prelude
Ei dooier | Parmezaan | bieslook
Panisse / Sumac / Munt
Cornetto / Aardappel / Comté
Oester « Irish Mor »/ Bruine boter / Sesam
MENU
Coquille Coquille | granny smith | citrus dressing | shiso “Imperial heritage” kaviaar – (Facultatief 10 gram) Grüner veltliner « Antlasbergen » Dom. Hagn -O- 2023 |
Tarbot Tarbot | Pomelo | Bloemkool |kokkels | sepia Casal Di Serra, Verdicchio Dei Castelli di Jesi – Marche -I- 2023 |
Kreeft Kreeft | zwezeriken | shiitake / Bisque | tandori Casal Di Serra, Verdicchio Dei Castelli di Jesi – Marche -I- 2023 |
Polder haas Hazenrug « Arlequin » / nougatine | spruitkool | Civet Celler Acustis “Acustic negre”, Montsant -S- 2021 |
Kastanje Kastanje | Sparrentak | witte chocolade / Walnoot Famille Bousquet, Riveslates Ambré -F- |
Passievrucht Souflé / Passievrucht / Vanille |
Kerstmenu | € | 155,00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 50,00 |
Sappenarrangement | € | 40.00 |
Heritage Kaviaar 10 gram | € | 22.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Torro | Le Torro | Torro (Torro is het meest exclusieve stuk tonijn)
Torro | ganzenlever | hazelnoot | myoga | dashi
Pommes Moscovite
Kaviaar “Imperial Heritage” (30 gram)
King Krab | Crab Royal | King
King Krab | yuzu | dille
Ganzenlever | le foie d’oie | Gooseliver
Gebakken ganzenlever | wortel | ananas
Zeebaars | Bar De Ligne | Seabass
Zeebaars | venkel | zee-egel | sinaas
Risotto | Le Risotto | Risotto “WITTE ALBA TRUFFEL”
Risotto | Groene kruiden | Parmezaan | Witte Alba Truffel 7 gram
Langoestien | langoustine | Deep sea lobster
Langoestien xxl | bumbu | kerrie | sepia | kaffir
Jacobsvrucht | Coquille St-Jacques | Scallops
Coquille | Pancetta | kastanje champignon | Parmezaan | herfst Truffel
Hoofdgerechten – Te land en ter zee
Tarbot | Le Turbot | Turbot
Tarbot | pulpo | fedeua | Provençaalse dressing
Zeetong | La Sole | Sole
Zeetong | unagi | kataïfi | duindoornbes
Kreeft | Le Homard | Lobster
Europese kreeft “A la nage”
Zwezerik | Le Ris De Veau | Sweetbread
Zwezerik | girollen | groene asperges
Hoevekip | Le Poulet Fermier | Farm Chicken ‘WITTE ALBA TRUFFEL”
Hoevekip | Champagne Sabayon | Pommes Pont Neuf | Witte Alba Truffel 7 Gram
Wagyu Kagoshima A4 | Le Boeuf Kagoshima Wagyu A5 | Wagyu Kagoshima Beef A5
Wagyu | little gem | kappers | pijnboompit | groene asperges
Fazant | Le faisan | Phaesant
Fazant | girollen | wortel | witlof
Haas | Le lièvre | Hare
Haas “Arlequin” | spruit | schorseneer | veenbessen | stoverij vd bout
Aanpassingen in menu’s en à la carte kunnen voor een meerprijs zorgen!